Dr. Bill Schindler – Eat Like a Human

Vi vurderer og til tider kristiserer hverandres matvalg, og det er lett å gå seg litt vill når media stadig bombaderer oss med hva som er rett og galt, sunt og usunt og etisk forsvarlig. Men hva om vi tenkte helt annerledes? Hva om vi sluttet å bry oss så mye om hva vi spiser og heller fokuserte på hvordan vi spiser? Hvordan vi behandler dyr som skal slaktes, og hvordan vi tilbereder og bruker tid på kjøkkenet? Hva vet du egentlig om vegetabilske oljer som puttes inn i så og si alle produkter på markedet…? I denne episoden snakker vi med food scientist Dr. Bill Schindler fra Maryland. Han har reist et år med National Geographic, forsket i ulike matkulturer, laget tv serier og er forfatter.

Dr. Schindler inspirerer oss med sin kunnskap og hvordan man kan se på våres forfedres måter å lage mat, og bruke kjøkkenet på. Schindler har skapt nettsamfunnet www.eatlikeahuman.com hvor kan også tilbyr virtuelle kurs og klasser. Han er på instagram @drbillschindler

Hans siste bok finner du her:

https://www.amazon.com/Eat-Like-Human-Nourishing-Revolutionize/dp/0316244880/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=dr+bill+schindler&qid=161772

See omnystudio.com/listener for privacy information.