Carnivore

Carnivore dietten er den ultimate elimineringsdietten, kontroversiell ja, lansert av ortoped og atlet Dr Shawn Baker. Etter nesten 6 uker på utelukkende kjøtt og fisk deler vi hva vi lærte. Vi har tracket og biohacket, tatt målinger før og etter og oppsummerer våre erfaringer, hva som skjedde med kropp, sinn, humør, vekt og hud. Carnivore sies å ha gunstig effekt på helsen og særlig på hudlidelser, autoimmune sykdommer og allergier. Alette ble ihvertfall kvitt sin pollenallergi. Vi snakker også om veganske kosthold som det mest åpenbare motstykke til Carnivore, vi har testet begge deler.

Supplementer vi har brukt underveis som er viktig (særlig for deg som ikke spiser organmat) er: Organ kapsler, vi kjøpte fra USA her:

www.ancestralsupplements.com

Videre brukte vi LMNT (elektrolytter) fra www.superstate.no

Siden det ber Carnivore var det kun smør og fløte i kaffen, så ingen MCT olje.

Rabattkode: Corebalance10

Her handlet vi litt gressforet kraftben og kjøtt:

https://www.piltingsrudgard.no/

See omnystudio.com/listener for privacy information.