Frisk uten sukker

Sukker er helt klart en utfordring for mange, ikke for alle, men vi tror mange kjenner seg igjen i følelsen etter litt for stort inntak av godteri og kaker. Sukkeravhengighet har klare likhetstrekk med andre typer avhengighet som for eksempel alkohol. Men ikke fortvil, det finnes gode teknikker for å overkomme sukkeravhengighet, og det finnes noen konkrete biohacks. Vi har tatt en prat med Norges fremste ekspert på feltet Bente Josefsen. Hun deler sin personlige erfaring med egen avhengighet, og sine beste tips på hva du kan gjøre. Bente har skapt nettstedet Frisk uten sukker, hun leder Podcasten Sukkerpodden, er coach og kursholder. Vi håper du blir inspirert og ikke minst lærer masse.

For kontakt med Bente:

@friskutensukker

www.friskutensukker.no

Podcast: Sukkerpodden

God lytt kjære Biohackere.

See omnystudio.com/listener for privacy information.