11: D3 ekstreme doser

I januar startet vi et prosjekt der vi ønsket å optimalisere immunforsvaret. Vi bor i et land med lite sol så tilskudd av D3 er nødvendig. Folkedirektoratet anbefaler tilskudd til voksne på 400 IU. Flere forskningsrapporter viser at det er sammenheng mellom lave nivå på D3 og de som er blitt hardest rammet av Covid 19. Dette ville vi grave dypere i. Forfatteren Jeff T. Bowles har skrevet boken “The Miraculous results of extremely high doses of the sunshine hormone Vit D3” – der han tar for seg helsefordeler ved å booste immunforsvaret med ekstreme doser. Vi tok protokollen hans, testet blodnivå før, underveis og etter. Legene var ikke fornøyd.. Vårt mål var å komme på et høyere nivå enn det som er anbefalt. dette krevde en hestekur på 25 000 IU daglig… i denne episoden deler vi hva vi fant, vår erfaring og resultater. God lytt, håper du blir inspirert!

See omnystudio.com/listener for privacy information.