12: Balansert tarm med Dr Fedon Lindberg

Brain/Gut connection – tarm og hjerne er fysisk forbundet til hverandre gjennom millioner av nerver. Tarmen kontrollerer betennelser, og flere sykdommer i kroppen. Mange går rundt med diffuse plager og får ikke de svarene de kanskje trenger hos legen. Vi snakker med Dr Fedon Lindberg om ulike begrep knyttet til tarmen, om hvorfor så mange sliter, hva man kan gjøre, hvilke tester man kan ta og ikke minst hvordan kostholdet, stress og livsstil påvirker det totale bildet når det gjelder tarmhelse. Fedon Lindberg holder kurs og foredrag og deler litt hvordan hverdagen ser ut for ham som lege i 2021. Han har nettbutikk og et stort utvalg av supplementer og tester.

Her finner du Fedon Lindberg:

www. fedon.no – sjekk ut både nettbutikk og online kurs. På nettbutikken finner du flere tester som er lurt å ta om du har utfordringer med tarm.

@fedon.lindberg

See omnystudio.com/listener for privacy information.