13: Psykedelika og Biohacks med Hennings verden

Vi har besøk av Henning Karwowski som er Podcast host for “Hennings verden” der han tar opp masse spennende tema og spørsmål om livets finurligheter og store spørsmål. Henning deler sine erfaringer med forskjellige Biohacks han praktiserer. Vi snakker også om hans reise inn i psykedelika verden, hva forskjellige substanser har gjort med han på godt og vondt. En episode man kan lære av og reflektere over utfordringer og nødvendige valg man står overfor.

I episoden deler Henning endel boktips:

  • “Deep work” av Cal Newport
  • “Atomic Habits” av James Clear
  • “5 am Club” av Robin Sharma
  • “Miracle Morning” av Hal Elrod

Henning arrangerer dessuten House festivalen Momentum www.festivalmnmt.no

og han kan dere følge her @henningsverden og PODCASTEN med samme navn!

See omnystudio.com/listener for privacy information.