15: Maria Borelius og anti-inflammatorisk livsstil

Maria Borelius er en driftig sjel. Hun tok ihvertfall oss med storm da hun kom med boken “Helserevolusjonen” i 2019. Hun lå på topplistene i Sverige, og vi var heldige å få henne som gjestespeaker på Core Balance. Boken er en pageturner og hun peiser innom alt vi trenger å lære mer om; inflammasjon, de blå soner, kosthold, sollys, takknemlighet, urter og trening. Maria Borelius er ikke bare en prisbelønt vitenskapsjournalist og forfatter, hun har den utrolig inspirerende Podcasten “Helserevolusjonen”, hun har besøkt 2 av de 3 blå sonene (Okinawa/Japan og Loma Linda/California) og er en av Sveriges første Jane Fonda instruktører. Dette er en herlig og interessant prat der Maria deler gode tips fra sitt eget liv og hvordan hun har lært å lede vei mens man er åpen og nysgjerrige uten å tro at du har hele svaret. I hennes siste bok “Forundran” tar hun for seg hvor viktig spiritualitet er, tid til refleksjon, bønn, meditasjon og en “WOW” opplevelse også er for et anti inflammatorisk liv.

Her er urtene hun anbefaler (ta notater for oppskrift på digg marinade)

  1. lavendel 2. sumak og denne kule miksen hun kaller “The North African Mix”: spisskumin/Malt korainder/gurkemeie/malt paprika

Maria Borelius kan dere følge på instagram kontoen: @maria.borelius

Hjemmeside. https://mariaborelius.com/en/

See omnystudio.com/listener for privacy information.