18: Detox og Urtetonics

Anniken Nayeli er Detox Coach og har spesialisert seg på urter og avgiftning av kroppens tungmetaller og parasitter. Hør hennes sterke historie om hvordan hun kom seg gjennom og detoxet seg gjennom tøffe år med ME. Hennes erfaring er motiverende og lærerik, og så inspirerende at vi begge har gått i gang med første fase av Detox. Lite visste vi hva dette innebar. God helse, energi og livsglede handler om mer enn det man tar inn av mat og supplementer, det er en reise i takknemlighet og oppmerksomhet til det man foretar seg, og en stor del av det handler dessverre om å reparere helseutfordringer vi ikke kunne forutse komme.

Her kan du booke Anniken til Detox konsultasjon:

www.detox.no

Og på instagram kan du sende DM: @annikennayeli

Hun har sitt eget urtebrand: @yuxibu_

See omnystudio.com/listener for privacy information.