21: Sofie Hexeberg og autoimmune sykdommer

Vi lever i en tid der det virker å være “en normal” å stadig føle seg halvsyk, halvtrøtt og halvinflammert. Er dette bra nok? Nei, vi som Biohackere mener at det er tiden nå og stå opp for seg selv, og ta helseskrittet til et nytt nivå. Vi kan ikke akseptere å gå rundt å føle oss halvdårlige, og “get use to it”. Heldigvis har vi fantastiske helsesjeler i dette landet. Sofie Hexeberg er av dem, hun har doktorgrad i ernæring. Hun lanserte faktisk lavkarbo begrepet i 2006 og fikk selvfølgelig masse kritikk. Men hun var forut for vår tid, og hennes kunnskap er gull verdt, særlig rundt tema autoimmune sykdommer. Det er håp, det er mye du kan gjøre og vi digger at Sofie forklarer dette på en forståelig måte. Om du vil ha kontakt med Sofie Hexeberg kan du sjekke ut siden her:

https://drhexeberg.no/

Kontakt her: timebestilling@drhexeberg.no

Sofie Hexeberg er gift med Dr Erik Hexeberg som vi hadde som gjest i episode 16 der han snakker om Kolesterol om du ikke fikk med deg den.

See omnystudio.com/listener for privacy information.