23: Coco Mat – sov som Brad Pitt

Vi elsker å snakke om søvn, og dette er et tema som har så ekstremt mange sider. Vi snakker om søvn knyttet til komfort og helse og i denne episoden har vi invitert Betina Rondan Sollie til en prat. Hun driver den ultrakule butikken Coco Mat der slogan er “Sleep On Nature”. Coco Mat er overbevist om at en god natts søvn gjør verden til et bedre sted å leve. Og vi er helt enige. At Brad Pitt får sin beautysleep på disse madrassen er ingen drawback heller, men Coco Mat sies å ha verdens beste senger, produsert med bærekraftighet og naturlighet, ja her kan du sove på kokosfibre og alger, for ikke å snakke om urter og helsegivende dufter. Vi prater om velvære, ekteskap og to i sengen, om midd og mold, om EMF og atmosfære. Og ikke minst Betina lodder ut den kuleste puten med lavendel som ihvertfall står på Monica og Alettes ønskeliste ( en verdi av 3500 kr). Det du må gjøre er å legge igjen en kul kommentar under denne episoden og bli med i trekningen. Håper du vil spre ordet og dele Podcasten vår. Vi trenger din stemme for å spre Helsebudskapet.

Sjekk ut for mer info om Coco Mat her:

https://www.cocomat.no/

See omnystudio.com/listener for privacy information.