24: Clean Lifestyle

I ukens episode har vi to gjester. Søstrene Elisabeth og Anette som er grunderne bak nettbutikken Ohyes.no. Deres lidenskap er produkter som er bærekraftige, sunne, smaker fantastisk og har en fresh og nydelig innpakning. Søstrene deler sine personlige helsehistorier som førte til at Ohyes.no ble en realitet. De deler ønsket om å gjøre en forskjell og bidra til å endre folks vaner og ta kloke valg når man handler og ikke minst spiser og forbruker. En ting er hva vi putter i munnen, det er viktig, men helse handler om så mye mer. Vi er ikke friskere enn det miljøet vi lever i. Det skjer masse i utviklingen av nye, miljøvennlige og freshe produkter. Vi snakker om de siste trendene, innflytelse fra verden, hva søstrene ser komme av nye ting, og deres beste biohacks. Kos dere.

Nettbutikken finner dere her:

Ohyes.no

Rabattkode – Biohackinggirls20

Vi har allerede noen favoritter i stashers i silikon og tannkremene:-)

See omnystudio.com/listener for privacy information.