FREE TALK

VÅRE TRENINGSKONSEPTER

LOW IMPACT TRENING

Megaformer  En intensiv 40-minutters klasse som utfordrer hele kroppen, vi beveger oss raskt, jevnt og nøye gjennom øvelser uten pause. Alle øvelser utfordrer dyp core-muskulatur. Gjennomgående er det stort utvalg av plankevariasjoner der man både trekker og skyver Megaformeren. Du blir skikkelig svett og kjenner at du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger skilsokker for 259,- per par både i studio og i nettbutikken vår.

Megaformer Advanced En intensiv og avansert 40 minutters klasse på Lagree Megaformer som utfordrer hele kroppen. Klassen forutsetter at du har trent en stund på megaformeren, kjenner øvelsene og har grunnleggende styrke. Vi benytter props på denne timen og jobber lengre og dypere med hver øvelse.

Core Sculpt Vi bruker lette vekter på håndledd og ankler for å intensivere muskelarbeidet. Vi benytter også andre props som magic circle, yogablokker, minibands, triadball og theraband. Øvelsene har fokus på core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene vil utfordre styrke, balanse og fleksibilitet og skulpturere hele deg. Det skapes en følelse av lengde i kroppen. Det er jevnt høyt tempo gjennom hele timen. Treningen passer både for nybegynnere og godt trente.

Power Pilates I Power Pilates klassen jobber vi mye med teknikk, plassering, lengde og kontroll av kroppen. Du vil jobbe med kjernemuskulatur og balanse. Øvelsene er i en bestemt rekkefølge og vi jobber dypt med magemuskulatur og rygg for å styrke core. Vi forbedrer balanse og holdning gjennom fokus på riktig plassering av bekken, overkropp og skuldre. Øvelsene er kontrollerte, med mange repetisjoner og et høyt tempo gjennom hele klassen som øker pulsen noe. Vi jobber med flytende overganger gjennom hele timen. Du vil jobbe intensivt, kontrollert og dypt med klassiske pilatesøvelser. Dette er en fin klasse og kombinere både med Core Sculpt og Megaformer

Dance Fitness Dette er en heftig musikalsk kardiobasert danseklasse med morsomme og enkle trinn. Klassen er koregrafert slik at du skal bevege hele kroppen og bli svett, mens du kjenner deg inspirert og fri med herlige danserytmer som gjør deg glad. Passer for alle. Det er best å danse i innesko.

Cardio Kickboxing Cardio Kickboxing klassen omfatter kickboxing sekvenser og øvelser som skulpturerer abs, armer, sete og lår. Det er en morsom aerobic klasse med fengende musikk. Øvelsene hjelper deg å forbedre balanse og styrke, og hjelpe deg å oppnå en fantastisk mind-body forbindelse. Styrker hele kroppen og passer for alle.

 

FEELGOOD YOGA

Mobility Mobilitetstrening øker fleksibiliteten og styrker kroppen. Klassen er dynamisk og følger et satt mønster med baseøvelser fra vårt naturlige bevegelsesmønster. Passer perfekt for deg som driver med styrketrening, surfing, klatring, tennis, seiling og golf og som ønsker bedret bevegelsesmønster. Denne klassen er perfekt også for menn.

Hot Vinyasa Flow  Dersom du er ute etter en yoga-time med maks effekt, er denne klassen for deg. Klassen lærer deg å bruke core (abs, obliques og rygg) på en kontrollert og sammenhengende måte. Vi snakker ikke sit-ups men yoga øvelser som rocker senteret. Du vil bygge styrke gjennom core-øvelsene og mind, body, spirit mens du synkroniserer pusten gjennom vinyasaene. Blodet vil pumpe og svetten renne. Musikken hjelper deg å holde tempoet oppe.

Inward Yin  En klasse som får deg til å bremse ned og la muskler få hvile. Du vil bli utfordret mer mentalt enn muskulært og du beveger deg innover for å finne ro. Vi fokuserer på å slippe spenninger i bindevev, ”fascia”, for å bedre bevegelser i ledd og muskler ved å jobbe med leddbånd, ben og ledd. I tillegg jobber vi med dyp bindevevsavspenning, beveger oss aktivt i flytende overganger med yin posisjoner og benytter triggerpunkt-baller for å løse opp i bindevevstrukturen for å gjenskape bevegelighet i kroppen. Vi bruker eteriske kjølende oljer som hjelper oss å komme dypere i en innover, nedover og avslappende bevegelse. Klassen lærer deg å gi deg hen og stole på deg selv i prosessen.

Soulful Yoga  En time hvor du kan lande i deg selv, fornye din energi og senke skuldrene, puste ut med rolig og sjelfull yoga flow. Elementer fra flere stilarter, vinyasa, yin, kundalini yoga, pranayama (pust), det blir også chanting av mantra/soundhealing. Hver time har hvile og meditasjon til slutt.

Aero Yoga Dette er en digg Vinyasa klasse der vi bruker hengekøyen for å fordype oss inn i stillinger og bevegelser. Du jobber med hele kroppen med et sterkt core fokus gjennom klassen. Avsluttes med en vidunderlig frigjørende Savasana i flow.

Kundalini Bliss Kundalini Yoga er en urgammel vitenskap og et verktøy som kan gi deg en balansert og bevisst livsstil.Kundalini Bliss er for deg som lengter etter både fysiske øvelser og meditasjon i yogapraksisen din, og for deg som ønsker å redusere stress i kropp og sinn. En time vil være oppløftende, utviklende, overraskende, utfordrende og lærerik. Fokuset i timene er på hvordan du kan kan utvikle, aktiver og styrke din intuisjon. Vi bruker eteriske oljer i timene for å underbygge og bekrefte tematikken vi jobber med, og vi bruker musikk som er fra Kundalini Yoga tradisjonen.