Les mer

Her kan du velge blant mange spennende og herlige klasser:

VÅRE ONLINE TRENINGSKLASSER

LOW IMPACT TRENING

Core Sculpt Vi bruker lette vekter på håndledd og ankler for å intensivere muskelarbeidet. Vi benytter også andre props som magic circle, yogablokker, minibands, triadball og theraband. Øvelsene har fokus på core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene vil utfordre styrke, balanse og fleksibilitet og skulpturere hele deg. Det skapes en følelse av lengde i kroppen. Det er jevnt høyt tempo gjennom hele timen. Treningen passer både for nybegynnere og godt trente. Om du ikke har vekter kan du benytte vannflasker eller bøker.

Power Pilates I Power Pilates klassen jobber vi mye med teknikk, plassering, lengde og kontroll av kroppen. Du vil jobbe med kjernemuskulatur og balanse. Øvelsene er i en bestemt rekkefølge og vi jobber dypt med magemuskulatur og rygg for å styrke core. Vi forbedrer balanse og holdning gjennom fokus på riktig plassering av bekken, overkropp og skuldre. Øvelsene er kontrollerte, med mange repetisjoner og et høyt tempo gjennom hele klassen som øker pulsen noe. Vi jobber med flytende overganger gjennom hele timen. Du vil jobbe intensivt, kontrollert og dypt med klassiske pilatesøvelser. Dette er en fin klasse å kombinere både med Core Sculpt og Cardio Kickboxing

HIGH IMPACT TRENING

Dance Party Dette er en heftig musikalsk kardiobasert danseklasse med morsomme og enkle trinn. Klassen er koregrafert slik at du skal bevege hele kroppen og bli svett, mens du kjenner deg inspirert og fri med herlige danserytmer som gjør deg glad. Passer for alle. Det er best å danse i innesko.

Cardio Kickboxing Cardio Kickboxing klassen omfatter kickboxing sekvenser og øvelser som skulpturerer abs, armer, sete og lår. Det er en morsom aerobic klasse med fengende musikk. Øvelsene hjelper deg å forbedre balanse og styrke, og hjelpe deg å oppnå en fantastisk mind-body forbindelse. Styrker hele kroppen og passer for alle.

FEELGOOD YOGA

Vinyasa Flow  Deilige vinyasaer med maks effekt. Klassen lærer deg å bruke core (abs, obliques og rygg) på en kontrollert og sammenhengende måte. Vi snakker ikke sit-ups men yoga øvelser som rocker senteret. Du vil bygge styrke gjennom core-øvelsene og mind, body, spirit mens du synkroniserer pusten gjennom vinyasaene.

Inward Yin  Yin hjelper deg å bremse ned og la muskler få hvile. Du vil bli utfordret mer mentalt enn muskulært og du beveger deg innover for å finne ro. Vi fokuserer på å slippe spenninger i bindevev, ”fascia”, for å bedre bevegelser i ledd og muskler ved å jobbe med leddbånd, ben og ledd. I tillegg jobber vi med dyp bindevevsavspenning, beveger oss aktivt i flytende overganger med yin posisjoner og benytter triggerpunkt-baller for å løse opp i bindevevstrukturen for å gjenskape bevegelighet i kroppen. Vi bruker eteriske kjølende oljer som hjelper oss å komme dypere i en innover, nedover og avslappende bevegelse. Du vil øve deg på å gi deg hen og stole på deg selv i prosessen.

Kundalini Bliss Kundalini Yoga er en urgammel vitenskap og et verktøy som kan gi deg en balansert og bevisst livsstil.Kundalini Bliss er for deg som lengter etter både fysiske øvelser og meditasjon i yogapraksisen din, og for deg som ønsker å redusere stress i kropp og sinn. En time vil være oppløftende, utviklende, overraskende, utfordrende og lærerik. Fokuset i timene er på hvordan du kan kan utvikle, aktiver og styrke din intuisjon. Vi bruker eteriske oljer i timene for å underbygge og bekrefte tematikken vi jobber med, og vi bruker musikk som er fra Kundalini Yoga tradisjonen.

Meditasjon ledede meditasjoner som vil hjelpe et aktivt sinn å ta pause, fokusere på pust og tilstedeværelse. Mental reise og avspenning.

GO BACK