Slik anbefaler vi deg å komme igang og bruke treningen

Velkommen til trening hjemme i din egen stue

Så kult at du ønsker å komme i din beste form. Hjertelig velkommen til deg og din fantastiske treningsreise sammen med oss.

Jeg og mitt team på Core Balance i Oslo har nemlig tatt de mest effektive trendene fra Los Angeles og laget klasser som du kan trene etter herfra enten hjemme i stuen din, på kontoret eller der det passer deg best.

Ved å delta i dette nettverket kommer du til å oppleve en treningsglede, mestring og føle resultater kroppen din både trenger og lengter etter. Vi tar utgangspunkt i core og ønsker å lære deg å bruke hele kroppen mens du utfører ulike øvelser. Slik blir du ikke bare sterkere i de enkelte musklene, men vil oppleve en solid styrke i hele kroppen som vil bidra til at hverdagssysler og bevegelse føles lettere.

LA DIN TRENINGSAVATLE MED DEG SELV VÆRE HELLIG:

Vi har lagt opp klasser for deg og det eneste du trenger å gjøre er å legge avtalene dine inn i kalenderen og trykke play. Du slipper å lete deg igjennom et stort arkiv, du skal simpelthen bare følge vår plan. Er det ikke herlig?

Vi er veldig glad for at du er åpen for å tenke at hjemmetrening er smart og effektivt. Fordi vi skal ha det gøy!

Core Balance Online er treningssenteret der du kan oppleve frihet til å trene der du er og når du vil. Vi har laget denne plattformen for deg slik at kan få til den treningen du drømmer om og oppleve de resultatene du fortjener.

SLIK GJØR DU DET:

Vi anbefaler deg å velge et fast tidspunkt på dagen der du skal trene. Noen liker morgenen, før jobb, mens andre foretrekker ettermiddagene. Velg din tid. Videre går du ned til kategorien, Nice to Know og leser over våre smarte tips til hvordan du skal skape ditt eget hjemmetreningsstudio.

NB: TIL SLUTT OG ALLER VIKTIGST!!!

Velg deg en klasse, denne kjører du hver dag i opptil 10 dager. Så går du videre til en ny klasse og fortsetter i 10 nye dager. Du kommer sikkert til å bli litt utålmodig og ville bevege deg fort gjennom alle klassene, men for å stimulere musklene anbefaler vi deg å følge vår plan. Dersom du trenger det – tar du en dag hvile i løpet av uken. Det er smart å starte klassen uten vektmansjetter og de letteste vektene. Du kan alltid gå tilbake til dine favorittklasser og ta nye 10 dagers perioder, og gjerne bygge på med vekter.

MUSIKK:

Når du har gjort klassen et par ganger kan du trykke på MUTE knappen og spille din egen musikk som gir energi, bruk gjerne våre lister som vi har gitt deg i bonus, de laster du enkelt over fra Spotify.

Kom igjen, la oss gjøre dette sammen!! Vi kan ikke vente med å begynne denne reisen sammen med deg!

Beste Hilsen Monica og team Core Balance