Om oss Core Balance Online

Vi trenger alle inspirasjon og bevegelse. Hver dag. Det gir oss en følelse av balanse i våre travle liv. På Core Balance Online ønsker vi å favne mennesker som vil ha mer ut av livet sitt. Vi ønsker å møte deg som søker inspirasjon, energi og påfyll på en helt vanlig dag. Vi ønsker at vår drøm blir til styrke, glede og bevegelse i ditt liv. Hver dag.
Derfor har vi skapt Core Balance Online studio slik at du der hjemme kan bli med på vår reise. Vi ønsker at du skal ha treninglyst og glede deg til å lære mer om din egen kropp og hvordan du kan bruke den for å bli sterkere og få mer overskudd.

Monicas reise i California ble til Core Balance Studio i Oslo
Monica søkte en helhet og ønsket balanse. I California fant hun det hun lette etter og lot seg bergta av den vakre kysten, de utallige fargerike himlene, dufter og palmer – og ville bringe dette med hjem til oss i nord. Oasen ble skapt fordi hun har følt et savn. Monica har med Core balance ønsket å samle opplevelsen av bevegelse, trening, pust, velvære, spiritualitet og næring under ett og samme tak. 

Mange ønsker å trene med oss, men bor enten for langt unna eller har for krevende liv, mangler tid eller har ikke råd. Derfor har vi skapt dette Online universet slik at du kan bli med oss og være endel av det morsomme vi gjør i Oslo.

Her med oss og hjemme i din stue kan du:

Trene

Praktisere

Lære

Vokse

Bli mer bevisst

Hver dag

Velkommen til oss og Tusen takk for tilliten