OM CORE BALANCE

Core Balance ble etablert høsten 2017.

På Core Balance ønsker vi å favne mennesker som vil ha mer ut av livet sitt. Vi ønsker å møte deg som søker inspirasjon, energi og påfyll på en helt vanlig dag.
I det du entrer Core Balance studio blir du møtt av deilig feelgood lounge musikk, palmer og deilige dufter. Du trer rett inn i vår sfære og alt der ute, kan bli igjen en liten stund. 

Studio på Majorstuen: Sjekk timeplan for klasser. Vi bruker sklisokker på Megaformerklassene og det kan du kjøpe hos oss. Timer bookes i appen. Vi har et introtibud på 600 kr for 3 klipp inkludert sokker. Disse varer i en måned.

Core Balance Online: Her kan trene hvor du vil og når du vil. Abbonement uten binding og koster 200 kr per mnd. Bookes på hjemmesiden.

Monicas reise i California

Monica studerte og bodde i California i 2016/2017. Hun lot seg bergta av den vakre kysten, de utallige fargerike himlene, dufter og palmer. Oasen på Core Balance ble skapt fordi hun ønsket å samle opplevelsen av bevegelse, trening, pust, velvære, spiritualitet og næring under ett og samme tak.

Core Balance er et treningssted for deg som ønsker trening med kvalitet. Våre konsepter har fokus på Core, pust og helhetlig styrke. Vi er unike med megaformeren i Norge, skapt av Sebastien Lagree i California. Megformer trening er unik i sin klasse, high intensity og low impact trening som må oppleves. Resultater vil du kjenne etter bare 4-5 klasser.

Core Balance består av et unikt høyt kvalifiserte pedagoger, alle har sertifiseringer innen yoga, pilates og megaformer. 

Dette får du hos oss:
Hos oss får du kvalitetstrening med små grupper. Et sterkere core gir en sterkere kropp og bedre holdning. Bedre balanse gir bedre mental helse og overskudd. Vi tilbyr utfordrende og effektiv trening som trigger muskelstyrke, utholdenhet, bevegelse, balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Vi vil i stor grad inspirere med nyheter fra California. Vi arrangerer spennende workshops og ønsker å være et sted for deg som søker faglig, kroppslig og emosjonelt påfyll.