OM CORE BALANCE

Core Balance ble etablert høsten 2017.

På Core Balance ønsker vi å favne mennesker som vil ha mer ut av livet sitt. Vi ønsker å møte deg som søker inspirasjon, energi og påfyll på en helt vanlig dag.
I det du entrer Core Balance studio blir du møtt av deilig feelgood lounge musikk, palmer og deilige dufter. Du trer rett inn i vår sfære og alt der ute, kan bli igjen en liten stund. 

Vi gir deg 3 muligheter:

Live Virtual Studio: Dette tilbudet er kommet i kjølvannet av Covid19. Fra 1 september 2020 kan man delta på REAL time  klasser fra vårt studio hver lørdag og søndag. Live Virtual Drop in/klippekort kjøpes i appen.

Fysisk Studio Majorstuen: Sjekk timeplan for klasser.Pga Covid19 er vi pålagt strengere hygieneregler. Dere må selv ta med egen matte/vektmansjetter til Sculptklassene, matte til Barre Pilates, matte og pledd til Inward Yin og sklisokker til Megaformer. Timer bookes i appen.

Core Balance Online: On demand trening som du kan trene hvor du vil og når du vil. Abbonement uten binding og koster 200 kr per mnd. Bookes på hjemmesiden.

Monicas reise i California

Monica studerte og bodde i California i 2016/2017. Hun lot seg bergta av den vakre kysten, de utallige fargerike himlene, dufter og palmer. Oasen på Core Balance ble skapt fordi hun ønsket å samle opplevelsen av bevegelse, trening, pust, velvære, spiritualitet og næring under ett og samme tak.

Core Balance er et treningssted for deg som ønsker trening med kvalitet. Våre konsepter har fokus på Core, pust og helhetlig styrke. Vi er unike med megaformeren i Norge, skapt av Sebastien Lagree i California. Megformer trening er unik i sin klasse, high intensity og low impact trening som må oppleves. Resultater vil du kjenne etter bare 4-5 klasser.

Core Balance består av et unikt høyt kvalifiserte pedagoger, alle har sertifiseringer innen yoga, pilates og megaformer. 

Dette får du hos oss:
Core Balance inviterer til holistisk trening som stimulerer både kropp og sjel. Et sterkere core gir en sterkere kropp og bedre holdning. Bedre balanse gir bedre mental helse og overskudd. Vi tilbyr utfordrende og effektiv trening som trigger muskelstyrke, utholdenhet, bevegelse, balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Vi vil i stor grad inspirere med nyheter fra California. Vi arrangerer spennende workshops og ønsker å være et sted for deg som søker faglig, kroppslig og emosjonelt påfyll.