OM OSS

Core Balance er min drøm. En drøm jeg har båret på lenge.

Vi tror alle trenger lys, varme og bevegelse. Hver dag. Det gir oss en følelse av balanse i våre aktive liv. Vi ønsker å favne mennesker som vil ha mer ut av livet sitt. Du som søker inspirasjon, energi og påfyll på en helt vanlig dag. Vi ønsker at vår drøm blir til styrke, glede og bevegelse i ditt liv. Hver dag.
I det du entrer Core Balance studio blir du møtt av deilig feelgood lounge musikk, palmer og deilige dufter. Du trer rett inn i vår sfære og alt der ute, kan bli igjen en liten stund. Din stund.

Hjerne og kropp reaktiveres og du vil kjenne ro, inspirasjon og treningslyst. Vi har skapt dette for deg, men også for oss selv.
Monica søkte en helhet og ønsket balanse. I California fant hun det hun lette etter og lot seg bergta av den vakre kysten, de utallige fargerike himlene, dufter og palmer – og ville bringe dette med hjem til oss i nord. Oasen har vi skapt fordi vi har følt et savn. Vi har ønsket å samle opplevelsen av bevegelse, trening, pust, velvære og næring under ett og samme tak.

Core Balance er et vibrerende sted hvor vi kommer sammen, trener, praktiserer, lærer, vokser, deler eller bare er. Hver dag.

Med på laget har vi tatt med oss de menneskene som inspirerer og utfordrer oss også.

Tusen takk for tilliten.

Dette får du hos oss:
Core Balance inviterer til holistisk trening som stimulerer både kropp og sjel. Et sterkere core gir en sterkere kropp og bedre holdning. Bedre balanse gir bedre mental helse og overskudd. Vi tilbyr utfordrende og effektiv trening som trigger muskelstyrke, utholdenhet, bevegelse, balanse, koordinasjon og konsentrasjon. Vi vil i stor grad inspirere med nyheter fra California. Vi arrangerer spennende workshops og ønsker å være et sted for deg som søker faglig, kroppslig og emosjonelt påfyll.