Monica Oien 4

Monica Øien

Eier og Grunder. Pilates, yoga, yin, megaformer, core sculpt og trx sertifisert. Elsker å trene til musikk, leke og designe nye mooves slik at du nesten glemmer tiden.


Styrke: en ”doer” som er konsistent og dedikert

CoreB (95 of 104)

Mia Eckhoff

Vinyasa yoga, yin, megaformer og core sculpt sertifisert. Mia er sterk og leken og evner å sjarmere folk til å gi det lille ekstra de ikke trodde de hadde.


Styrke: Nøye, pliktoppfyllende og sjarmerende

preview

Line Hegge

Pilates, yin, megaformer og core sculpt sertifisert. Line er danser og benytter pilateskunnskap i all undervisning og elsker å justere og analysere kroppene og hjelpe kunder å øke bevisstheten om seg selv.


Styrke: Nøye, observant og dedikert

9cTuy6chQTSY5KSfRV8K_IMG_5516

Madeline Leuby

Pilates, megaformer, core sculpt, fitness sertifisert. Madelines klasser foregår på engelsk, hennes hovedlidenskap er pilates og har et stort repetoar med øvelser.


Styrke: smilende, dedikert og leken

Alette Aubert

Alette Sophie Aubert

Ashtanga yoga, yin, megaformer, core sculpt, barre og trx sertifisert. Digger å utfordre styrke og balanse og jobbe med hele kroppen.


Styrke: pålitelig, konsistent og nysgjerrig

CoreB (9 of 104)

Navreet Kaur

Yin Yoga, megaformer og core sculpt sertifisert. Navreet er sterk og fleksibel og med sin smilende Gudinne utstråling vil du garantert kjenne at tiden flyr.


Styrke: Smilende, sterk og motiverende

CoreB (14 of 104)

Tatsiana R. Sparre

Pilates, Vinyasa, megaformer, core sculpt og yin. Tatjana er grasiøs danser og lidenskapelig opptatt av kroppens plassering og bevegelse.


Styrke: kunnskapsrik, nøye og med glimt i øyet

CoreB (48 of 104)

Mari Hynne

Pilates, yin, megaformer og core sculpt sertifisert i tillegg til pre og post pregnancy trener. Mari er danser og fokuserer på kroppslig bevissthet og nøyaktig bevegelse i øvelsene.


Styrke: Skarpt blikk, kvalitetsbevisst og smilende