LOW IMPACT OG HIGH INTENSITY TRENING

Megaformer  En intensiv 40-minutters klasse som utfordrer hele kroppen, vi beveger oss raskt, jevnt og nøye gjennom øvelser uten pause. Alle øvelser utfordrer dyp core-muskulatur. Gjennomgående er det stort utvalg av plankevariasjoner der man både trekker og skyver Megaformeren. Du blir skikkelig svett og kjenner at du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger sklisokker for 150,- per par både i studio og i nettbutikken vår. Passer for alle. Er du nybegynner tar vi hensyn til deg og du kan booke deg på alle timer, eventuelt booke en PT time.

Megaformer Intro  Passer perfekt for deg som ønsker litt roligere tempo eller som er ny på megaformeren. Klassen varer i 40 minutter og vi gjør alle sekvenser som på en vanlig megaformerklasse men bruker litt mer basic øvelser slik at du kan bygge styrke og balanse. Vi utfordrer dyp core-muskulatur og du vil kjenne deg gjennomarbeidet fordi du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger sklisokker for 150,- per par både i studio og i nettbutikken vår. Passer for alle. Du kan kjøpe eget klippekort i appen kun for disse Megaformer Intro klassene, det koster 1200 kr for 5 sessions.

Core Sculpt Vi bruker lette vekter på håndledd og ankler for å intensivere muskelarbeidet. Vi benytter også andre props som magic circle, yogablokker, minibands, triadball og theraband. Øvelsene har fokus på core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene vil utfordre styrke, balanse og fleksibilitet og skulpturere hele deg. Det skapes en følelse av lengde i kroppen. Det er jevnt høyt tempo gjennom hele timen. Treningen passer både for nybegynnere og godt trente. (Pga Covid19 må man nå ha med egen matte og vektmansjetter)

Trampoline Sculpt Denne Sculptklassen får svetten til å renne og du føler burn i hele kroppen. En intensiv time med masse variasjoner, høy musikk og passe puls. Passer for alle da minitrampolinen er skånsom for kroppen.

Søndags Sculpt Vi varierer mellom pilates sculpt, barre sculpt, cardio sculpt, trampoline sculpt og dance sculpt. Følg med i timeplanen.

 

FEELGOOD YOGA

Inward Yin  En klasse som får deg til å bremse ned og la muskler få hvile. Du vil bli utfordret mer mentalt enn muskulært og du beveger deg innover for å finne ro. Vi fokuserer på å slippe spenninger i bindevev, ”fascia”, for å bedre bevegelser i ledd og muskler ved å jobbe med leddbånd, ben og ledd. I tillegg jobber vi med dyp bindevevsavspenning, beveger oss aktivt i flytende overganger med yin posisjoner og benytter triggerpunkt-baller for å løse opp i bindevevstrukturen for å gjenskape bevegelighet i kroppen. Vi bruker eteriske kjølende oljer som hjelper oss å komme dypere i en innover, nedover og avslappende bevegelse.

Vinyasa Yoga En deilig Yoga klasse med flytende overganger og dype posisjoner får deg til å føle ro samtidig som du bygger styrke. Gode forklaring gjerne diverse asanas som gir trygghet på korrekt plassering.

Oppfordring: For å få mest mulig ut av klassene (dette er din tid) oppfordrer vi deg til å møte 5-10 minutter før klassen starter.

Fasiliteter

På grunn av Covid 19 er alle fasiliteter (dusj/toalett/garderober/oppholdsrom) nå stengt. Vi oppfordrer deg til å komme i treningstøy, ikke mer enn 5 minutter før klassen. Det er ikke mulighet å oppholde seg i salene utover treningen akkurat nå.

Vi selger vannflasker, bars og kaffe. Vipps til Core Balance