LOW IMPACT OG HIGH INTENSITY TRENING

Megaformer  En intensiv 40-minutters klasse som utfordrer hele kroppen, vi beveger oss raskt, jevnt og nøye gjennom øvelser uten pause. Alle øvelser utfordrer dyp core-muskulatur. Gjennomgående er det stort utvalg av plankevariasjoner der man både trekker og skyver Megaformeren. Du blir skikkelig svett og kjenner at du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger skilsokker for 149,- per par både i studio og i nettbutikken vår. Passer for alle.

Megaformer Nybegynner Dette er en megaformer klasse for deg som er ny og som ønsker et litt roligere tempo og forklaring underveis i klassen. Men klassen er tøff nok og vil utfordre alle kroppens muskler. Passer for alle.

Core Sculpt Vi bruker lette vekter på håndledd og ankler for å intensivere muskelarbeidet. Vi benytter også andre props som magic circle, yogablokker, minibands, triadball og theraband. Øvelsene har fokus på core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene vil utfordre styrke, balanse og fleksibilitet og skulpturere hele deg. Det skapes en følelse av lengde i kroppen. Det er jevnt høyt tempo gjennom hele timen. Treningen passer både for nybegynnere og godt trente. (Pga Covid19 må man nå ha med egen matte og vektmansjetter)

Cardio Sculpt er en noe mer intensiv variant av Core Sculpt. Passer for deg som liker å svette litt ekstra.

Barre Pilates I Barre Pilates klassen jobber vi mye med teknikk, plassering, lengde og kontroll av kroppen. Du vil jobbe med kjernemuskulatur og balanse. Endel av øvelsene er inspirert fra Ballet Barre. Vi jobber dypt med magemuskulatur og rygg for å styrke core. Vi forbedrer balanse og holdning gjennom fokus på riktig plassering av bekken, overkropp og skuldre. Øvelsene er kontrollerte, med mange repetisjoner og et høyt tempo gjennom hele klassen som øker pulsen noe. Vi jobber med flytende overganger gjennom hele timen. Dette er en fin klasse og kombinere både med Core Sculpt og Megaformer.

 

FEELGOOD YOGA

Inward Yin  En klasse som får deg til å bremse ned og la muskler få hvile. Du vil bli utfordret mer mentalt enn muskulært og du beveger deg innover for å finne ro. Vi fokuserer på å slippe spenninger i bindevev, ”fascia”, for å bedre bevegelser i ledd og muskler ved å jobbe med leddbånd, ben og ledd. I tillegg jobber vi med dyp bindevevsavspenning, beveger oss aktivt i flytende overganger med yin posisjoner og benytter triggerpunkt-baller for å løse opp i bindevevstrukturen for å gjenskape bevegelighet i kroppen. Vi bruker eteriske kjølende oljer som hjelper oss å komme dypere i en innover, nedover og avslappende bevegelse. Klassen lærer deg å gi deg hen og stole på deg selv i prosessen. På grunn av Covid19 må man ta med seg egen matte, og eventuelt pledd.

Oppfordring: For å få mest mulig ut av klassene (dette er din tid) oppfordrer vi deg til å møte 5-10 minutter før klassen starter.

 

Fasiliteter

På grunn av Covid 19 er alle fasiliteter (dusj/toalett/garderober/oppholdsrom) nå stengt. Vi oppfordrer deg til å komme i treningstøy, ikke mer enn 5 minutter før klassen. Det er ikke mulighet å oppholde seg i salene utover treningen akkurat nå.

Vi selger vannflasker, bars og kaffe. Vipps til Core Balance