VÅRE TRENINGSKONSEPTER

LOW IMPACT TRENING

Megaformer  En intensiv 40-minutters klasse som utfordrer hele kroppen, vi beveger oss raskt, jevnt og nøye gjennom øvelser uten pause. Alle øvelser utfordrer dyp core-muskulatur. Gjennomgående er det stort utvalg av plankevariasjoner der man både trekker og skyver Megaformeren. Du blir skikkelig svett og kjenner at du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger skilsokker for 259,- per par både i studio og i nettbutikken vår.

Core Sculpt Vi bruker lette vekter på håndledd og ankler for å intensivere muskelarbeidet. Øvelsene har fokus på core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene vil utfordre styrke, balanse og fleksibilitet. Det skapes en følelse av lengde i kroppen. Det er jevnt høyt tempo gjennom hele timen. Treningen passer både for nybegynnere og godt trente.

Dance Fitness
Dette er en heftig musikalsk kardiobasert danseklasse med morsomme og enkle trinn. Klassen er koregrafert slik at du skal bevege hele kroppen og bli svett, mens du kjenner deg inspirert og fri med herlige danserytmer som gjør deg glad. Passer for alle. Det er best å danse i innesko.

 

FEELGOOD YOGA

Rock your core  Dersom du er ute etter en yoga-time med maks effekt, er denne klassen for deg. Klassen lærer deg å bruke core (abs, obliques og rygg) på en kontrollert og sammenhengende måte. Vi snakker ikke sit-ups men yoga øvelser som rocker senteret. Du vil bygge styrke gjennom core-øvelsene og mind, body, spirit mens du synkroniserer pusten gjennom vinyasaene. Blodet vil pumpe og svetten renne. Musikken hjelper deg å holde tempoet oppe.

Inward Yin  En klasse som får deg til å bremse ned og la muskler få hvile. Du vil bli utfordret mer mentalt enn muskulært og du beveger deg innover for å finne ro. Vi fokuserer på å slippe spenninger i bindevev, ”fascia”, for å bedre bevegelser i ledd og muskler ved å jobbe med leddbånd, ben og ledd. I tillegg jobber vi med dyp bindevevsavspenning, beveger oss aktivt i flytende overganger med yin posisjoner og benytter triggerpunkt-baller for å løse opp i bindevevstrukturen for å gjenskape bevegelighet i kroppen. Vi bruker eteriske kjølende oljer som hjelper oss å komme dypere i en innover, nedover og avslappende bevegelse. Klassen lærer deg å gi deg hen og stole på deg selv i prosessen.

Kundalini Bliss Kundalini Yoga er en urgammel vitenskap og et verktøy som kan gi deg en balansert og bevisst livsstil.Kundalini Bliss er for deg som lengter etter både fysiske øvelser og meditasjon i yogapraksisen din, og for deg som ønsker å redusere stress i kropp og sinn. En time vil være oppløftende, utviklende, overraskende, utfordrende og lærerik. Fokuset i timene er på hvordan du kan kan utvikle, aktiver og styrke din intuisjon. Vi bruker eteriske oljer i timene for å underbygge og bekrefte tematikken vi jobber med, og vi bruker musikk som er fra Kundalini Yoga tradisjonen.