Live your intention

Våre treningstilbud

 

Vi tilbyr megaformer trening. Unikt i Norge. High Intensity og Low Impact trening.

 

Megaformer

En intensiv 40-minutters klasse som utfordrer hele kroppen, vi beveger oss, jevnt og nøye gjennom alle øvelser med raske skift uten pause. Alle øvelser utfordrer dyp core-muskulatur. Gjennomgående er det stort utvalg av plankevariasjoner der man både trekker og skyver Megaformeren. I Lagree metoden jobber vi med en side av kroppen om gangen. I tillegg til dyp core jobber vi med både ben, armer og rygg.  Du blir skikkelig svett og kjenner at du har trent hele kroppen etter endt økt.
Timene passer for alle da du individuelt kan modifisere øvelsene og bruke den vektmotstand som passer deg. Er du nybegynner tar vi hensyn til deg og du kan booke deg på alle timer, men vi anbefaler Megaformer Introklassene til du føler deg trygg.  Du kan også booke en PT time.

Megaformer intro

Intro klassene passer perfekt for deg som ønsker litt roligere tempo eller som er ny på megaformeren. Klassen varer i 40 minutter og vi gjør alle sekvenser som på en vanlig megaformerklasse men bruker litt mer basic øvelser slik at du kan bygge styrke og balanse. Vi utfordrer dyp core-muskulatur og du vil kjenne deg gjennomarbeidet fordi du har trent hele kroppen etter endt økt.
For å stå støtt og stabilt på Megaformeren, må du bruke sklisokker på disse timene. Vi selger sklisokker for 150,- per par.
Du kan kjøpe eget klippekort i appen kun for disse Megaformer Intro klassene, det koster 1200 kr for 5 sessions.

Sculpt

Morsomme og intensive klasser med bruk av lette vekter og mange repetisjon gjør Sculpt til en totalbody burn klasse. Vi benytter ankelvekter for å intensivere muskelarbeidet. Fokus på å styrke hele kroppen, core, rygg, armer, hofter, lår og sete. Klassene utfordrer din styrke, balanse og fleksibilitet. Jevnt høyt tempo gjennom hele klassen med deilig houseinspirert pop musikk. Sculpt passer både for nybegynnere og godt trente.

Body Fusion

Hver lørdag vil vi tilby ulike type klasser slik at dere kan få trene variert og få ny inspirasjon. Det vil bli alt fra Mindfull Sculpt til Cross Fit. Nye morsomme smakebiter på ulike treningsformer, derav navnet Body Fusion.

Pilates

I denne klassen trener vi hele kroppen gjennom pilatesøvelser hvor målsetningen er å bruke kjernemusklaturen riktig og styrke hele kroppen. Vi holder jevn flyt og tempo og bruker pusten aktivt for å oppnå en god Mind Body connection. Vi varierer med bruk av props som vekter, flexband, Pilatesring og små baller for å øke effektiviteten i øvelsene.
Denne klassen er et perfekt start eller en god kombinasjon til MegaFormeren
Velkommen til en feelgood flyt på matten.

Trampoline Sculpt

Denne Sculptklassen får svetten til å renne og du føler burn i hele kroppen. En intensiv time med masse variasjoner som kombinerer cardio økter på trampoline med sculpting. Target er hele kroppen, du forbrenner godt og pulsen er jevn med noen topper. Passer for alle da minitrampolinen er skånsom for kroppen. Innesko anbefales på mini trampolinen for å beskytte korsrygg. Vi benytter vekter i armer og på bena.  Du kan også gjøre alle øvelsene uten vekter. Om du ikke vil hoppe kan du gå eller gjøre squats. Deilig sculpt house musikk.

Trampoline Megaformer

En intensiv og morsom kombo klasse der vi veksler mellom cardio og HIIT trening i 30 minutter først på minitrampoline og beveger oss videre til tøffe øvelser på Lagree Megaformer. Klassen vil gi deg en svetteøkt med maks fettforbrenning og styrke kroppen. Vær oppmerksom på at vi kan benytte props (vekter/ring/strikk) på denne timen.

YIN Yoga

En time dedikert til myke og dype Yin Yoga-øvelser. Vi lærer oss å gi slipp og hengi oss til sensasjonene som oppstår underveis der vi ankommer i øyeblikket igjen og igjen. En perfekt praksis for de som ønsker å spenne av og oppnå en fleksibel kropp

 

Power Yoga

Power Yoga er en energisk Yogastil som kombinerer flytende bevegelser med styrke og fleksibilitetsøvelser.  Timen fokuserer på å bygge styrke og forbedre fleksibiliteten gjennom en serie av sammenhengende bevegelser.  Dette gir en effektiv trening for både kropp og sinn

 

Yoga Sculpt

Yoga Sculpt er en dynamisk klasse der man benytter hele kroppen med mange repitisjoner, og jobber dypt med både kjerne og alle musklene i kroppen. I tillegg til egen kropsvekt bruker vi lette vekter for ekstra boost.

Core Balance Online Studio

Vi har et stort utvalg av klasser i god Core Balance-ånd på vår online portal i Mind Body. Medlemskapet er ikke bindende, koster kr 200 pr måned og kan kjøpes her:

  • Har du spørsmål ta kontakt med monica@corebalance.no eller line@corebalance.no